CASCO Fun-Generation lime U
search
  • CASCO Fun-Generation lime U

CASCO Fun-Generation lime U

11 732 Ft
Adóval együtt

Fun Generation:Extrém könnyű és robosztus sisak gyerekek részére. Zöld gyerek és Ifjúsági kerékpáros sisak, 50-56 cm méretben (Uni)

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonsági irányelv

Biztonságos adatkezelés

  Szállítási irányelv

Szállítási és fizetési lehetőségek

Fun Generation:Extrém könnyű és robosztus sisak gyerekek és örökifjú felnőttek részére. A Fun Generation gyermekek és kisebb fejmérettel rendelkező örökifjú felnőttek számára készült. Ötféle vidám színben kapható és a cserélhető MyStyle drótokkal, illetve a csomagoláshoz mellékelt matricakészlettel szabható személyre. Mindemellett a cserélhető MyStyle drótok fényvisszaverő tulajdonsággal rendelkeznek és a közlekedésben teljes 360fokos láthatóságot eredményeznek. A méretezése 50-56 cm, tehát akár fiatalos felnőttek számára is alkalmas. A sisak elülső és felső részén található számos szellőzőnyílásának köszönhetően, a Fun Generation bukó is kiváló légáteresztő tulajdonsággal bír. A hűvösebb évszakokban fényvisszaverős esővédővel és puha fülvédővel téliesíthető, a belső bélés pedig egyszerűen kivehető és mosható.

A Fun-Generation esetében alkalmazott Casco technológiák:

  • Négy évszakos kialakítás:

Opcionális téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédő huzattal szerelhető fel, így az időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használható.

  • 360fokos láthatóság:

Fokozott biztonság a városi közlekedésben! Fényvisszaverős, cserélhető MyStyle zsinórok, melyek 360 fokos szögben, minden oldalról biztosítják a láthatóságot.

  • Megnövelt tarkóvédelmi zóna:

A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.

  • Klima Automatik szellőzés:

Számos elülső és felső szellőzőnyílás biztosítja a menetszél folyamatos bejutását és az izzadság kipárolgását, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.

  • Monocoque in mold combi:

Kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű In-Mold váz. Új könnyűsúlyú kombinációja az ütéselnyelő EPS belső váznak és a kemény külső héjnak.

  • Disk fit Vario méretállító rendszer: 

Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.

  • MyStyle zsinór:

Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmetés tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

  • Casco Loc csatolórendszer:

Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás! A Casco Loc gyorscsatoló rendszer akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.

  • Mosható bélés:

Kényelmes, egyszerűen kipattintható és mosható bélés.

  • Díszítő matrica szett

 

CASCO
CA17.04.0614.U
1 Elem

Adatlap

alapszín
zöld
n/f/gy
gyerek
méret
U

Megadott referenciák

ean13
4031381044693
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.