CASCO Urbanic-TC white S
search
  • CASCO Urbanic-TC white S
  • CASCO Urbanic-TC white S
  • CASCO Urbanic-TC white S

CASCO Urbanic-TC white S

19 606 Ft
Adóval együtt

Urbanic–TC: Opcionálisan téliesíthető, divatos városi fejvédő fehér színben "S" méretben (50-56cm)

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonsági irányelv

Biztonságos adatkezelés

  Szállítási irányelv

Szállítási és fizetési lehetőségek

Urbanic–TC:Opcionálisan téliesíthető, divatos városi fejvédő.

Az Urbanic–TC-vel a Casco egy megerősített tarkórésszel rendelkező, látványos fejvédőt kínál a mindennapi városi közlekedésben résztvevő bringásoknak. Az egyedi formájú városi bukó exkluzív megjelenésével valamint funkcionális tartozékaival tűnik ki vetélytársai közül. A sisak elülső és felső részén található számos szellőzőnyílásának (Klima-Automatik) köszönhetően, az Urbanic-TC meglepően jó légáteresztő tulajdonsággal bír, ezáltal az extrém városi igénybevétel és magas hőmérsékleti viszonyok mellett is mindig egyenletes klímát biztosít viselőjének.

A legmagasabb szintű biztonsági funkció mellett a cserélhető, színes MyStyle drótoknak köszönhetően a sisakmodern és fiatalos divatkiegészítőként is használható, mely tükrözi viselőjének egyéni stílusát és személyiségét. Mindemellett a MyStyle drótok fényvisszaverő tulajdonsággal rendelkeznek és a közlekedésben teljes 360fokos láthatóságot eredményeznek.

A hűvösebb évszakokban fényvisszaverős esővédővel és puha fülvédővel téliesíthető, a belső bélés pedig egyszerűen kivehető és mosható. Három méretben (S,M,L) és ötféle színben kapható.

Az Urbanic-TC esetében alkalmazott technológiák:

  • Négy évszakos kialakítás:

Opcionális téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédő huzattal szerelhető fel, így az időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használható.

  • Optikai tuning:

Elegáns bőr pánt, szegecselt metál Casco embléma és stílusos carbon kiegészítők fokozzák az exkluzív összhatást.

  • KlimaAutomatik szellőzés:

A sisak elülső és felső felületén számos szellőzőnyílás biztosítja a menetszél folyamatos bejutását és a mozgás során termelt meleg levegő kipárolgását, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.

  • Megnövelt tarkóvédelmi zóna:

          A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.

  • 360fokos láthatóság:

Fokozott biztonság a városi közlekedésben! Fényvisszaverős, cserélhető MyStyle zsinórok, melyek 360 fokos szögben, minden oldalról biztosítják a láthatóságot.

  • Monocoque in mold combi:

Kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű in mold váz. Új könnyűsúlyú kombinációja az ütéselnyelő EPS belső váznak és a kemény külső héjnak.

  • Disk fit Vario méretállító rendszer: 

Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.

  • MyStyle zsinór:

Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmetés tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

  • Casco Loc csatolórendszer:

Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás! A Casco Loc gyorscsatoló rendszer akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.

  • Mosható bélés: Kényelmes, egyszerűen kipattintható és mosható bélés.

 

CASCO
CA17.04.0907.S
1 Elem

Adatlap

alapszín
fehér
n/f/gy
férfi
méret
S

Megadott referenciák

ean13
4031381044556
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.